Cartea Meseriilor Dispărute

În luna mai va apărea continuarea Cuvintelor Dispărute: Cartea Meseriilor Dispărute. Am lucrat-o împreună cu o ilustratoare incredibilă, poate nu ați auzit de ea, însă pe mine m-a uimit felul în care a priceput sensul textului meu. O cheamă Diana Margareta Cepleanu și cred că și numai pentru ilustrațiile dânsei cartea merită s-o avem în bibliotecă.

Am scris această carte cu o dorință intensă de a nu îi îngrădi pe copii cu nimic în alegerea lor, fiindcă iubesc foarte mult această libertate. Intenția cărții nu este nostalgică, dorința mea cea mai mare a fost de a le oferi o lentilă specială către viitorul lor personal care să le lărgească perspectiva și să le adâncească profunzimea.

Am scris-o pentru că mi s-a părut că societatea de azi, în aparență foarte liberă, oferă prea puține șanse zborului. E teribilă această realitate.

Ca să vă fac curioși, printre meserii am scris despre Sacagiu – cel ce este așteptat cu sete, despre Vraci – cel ce dă leacuri amare și despre geamgiii unei ferestre care într-o noapte mi-a salvat viața.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s